Elegant in VOKA Tribune

Met het nieuwe schooljaar blazen we ook onze blog nieuw leven in. Er is immers nieuws genoeg in energieland. Maar eerst laten we nog iemand anders het schrijfwerk doen: deze week verscheen een uitgebreid interview in het maandblad van VOKA. Benieuwd of we met die titel veel nieuwe klanten gaan verleiden … maar goed, het was dan ook geen publi-reportage:

Reacties

1 reactie voor “Elegant in VOKA Tribune”

  1. Björn Crul on September 4th, 2012 10:31

    We zijn blij dat jullie tevreden zijn over de reportage in Vokatribune. De bedoeling van ons magazine is om bedrijven onder de aandacht te brengen die innovatief of een rolmodel zijn, groeien, uitbreiden, investeren in talent, enzovoort…

    De redactie van Vokatribune, zes m/v sterk, gaat daarbij onafhankelijk te werk. En dus schrijven onze mensen geen publireportages, maar wel interessante verhalen. Dat in heel de energiediscussie eindelijke es iemand durft toe te geven dat energie nooit meer goedkoop zal zijn, vond de redactie knap. Vandaar dat het ook de titel is geworden.

    Of dat meteen klanten oplevert? Wellicht niet. Maar met jullie dynamiek en met die rechttoe-rechtaan-houding uiteindelijk wel, vermoed ik.

Reageer